Skip to main content

HYLA EST основни делови

Со мотороот

Се одликува со комбинација од чиста енергија и исклучителен дизајн. Искусете колку енергија може да се разви HYLA со потрошувачка не поголема од 730 W. Споредете се: со проток на воздух од 2,5 m3 / min, HYLA е лидер од еколошка гледна точка

 

 

Сад за вода

Како резултат на тоа, влажната прашина не може да лета. HYLA работи без филтер-хартија Ништо не се меша со протокот на воздух што тече низ HYLA Бидејќи филтерит хартија имаат пори, , тие не само што течат низ нив, туку и прашина. По само неколку секунди, нивните микро-отвори стануваат затнат и ефектот почнува да се намалува значително – ова е чиста загуба на енергија! Поради ова, можно е да се управува HYLA системот со потрошувачка на енергија од само 730 W - благодарение на водата во HYLA која делува како филтер, HYLA секогаш вдишува слободно.

 

Патентиран EST сепаратор

Тој го претставува срцето на системот HYLA: тој обезбедува чист воздух од HYLA. Прв само-чистстечки сепаратор во светот што заштедува време. Со брзина од 25.000 вртежи во минута, сепараторот за самочистење ги извлекува најмалите честички на прашина од воздухот. Она што останува е почист воздух, до 99%.

 

 


постоље

Интегрираните заштитни гумени гумени рабови ќе го сочуваат мебелот и ѕидовите. И осум осум тркала бидете сигурни дека вашата HYLA ќе ве ве одржува дури и кога има пречки.

Можете да се потпрете на тоа! Каде и да се свртиш, твојата HYLA е таму!